Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie najtaniej kupić Minecrafta?

Penetrujacy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BEZPIECZNIE TO MINECRAFT.NET KURDE

Mam dosyć idiotów, co myślą, że kupią prawdziwe, tanie wersje. Co za debil by kupował z minecraft.net za 80 i sprzedawał po 20? Kupuj z minecraft.net inaczej się przejedziesz.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

BEZPIECZNIE TO MINECRAFT.NET KURDE

Mam dosyć idiotów, co myślą, że kupią prawdziwe, tanie wersje. Co za debil by kupował z minecraft.net za 80 i sprzedawał po 20? Kupuj z minecraft.net inaczej się przejedziesz.

Cóż taki idiota który kupuje za granicą taniej i sprzedaje tutaj drożej?

Opublikowano

Bezpiecznie nigdzie nie kupisz... Prócz głównej strony mc.

Takie konta z allegro po 1zł może mieć 50 osób i jeszcze jakieś nicki typu maciej1337... masakra. Lepiej chyba pozbierać przez te kilka dni/tygodni te 80zł i kupić w 100% bezpiecznie.

Był też jakiś temat o tym, ale nie potrafię znaleźć

3522088333.png

No Nieźle

Opublikowano

Cóż taki idiota który kupuje za granicą taniej i sprzedaje tutaj drożej?

To wytłumacz mi, że ludzie się nabierają, że to kosztuje 15-20 zł. Nie wierzę, żeby była taka różnica.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Ja kupiłem na allegro.pl za 80zł i mam już 3 lata Premke :) Ale najbezpieczniej to zawsze tylko na minecraft.net ale nigdy nie kupuj za jakieś 5,10,20zł :P

Opublikowano

Osobiście polecam Allegro ,ale uwaga.Nie każdy jest ucziwy ,bo po jakiś czasie ci zmieni hasło i login .Polecam ci premka 20zł dają ci nick ,ale masz pełny dostęp do konta i zmiany danych .Jednak ja miałem taki problem ,że mi nie wchodziło haslo,napisałem do sprzedawcy ,on przeprosił i dał nową premkę z pelerynką ,a jeżeli ci się c*****y nick trafi ma być zmiana nicku ,mam nadzieję ,że pomogłem ;) .

Opublikowano

Oczywiście najpewniej, ale też najdrożej to z głównej strony minecraft.net, ja kupowałem tam i jestem zadolowony ze swojego wyboru.

Tanio kupisz na allegro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...